Construcția caselor cu structură din lemn

Tipuri de case cu structură din lemn
Fahverk
Casele în stil fahverk reprezintă un stil de construcție cu o structură distinctivă din lemn, care iese în evidență și creează uzoare pe fațadă. Acest stil oferă clădirii o înfățișare externă unică, evidențiind frumusețea structurală a elementelor din lemn. Spațiul interior al unei case fahverk poate fi umplut cu diferite materiale pentru izolare.
Casă cu structură de lemn și placaj
Casele cu structură și placaj sunt fundamentate pe o structură de lemn care susține pereții, tavanul și podelele. Pereții interiori sunt formați cu ajutorul unor placaje de lemn, creând o construcție solidă și stabilă. Acest tip de casă asigură o rezistență ridicată și o izolație termică eficientă, oferind, de asemenea, spațiu pentru diverse materiale de finisare.
Cu structură umplută
Casele cu structură umplută utilizează o structură de lemn pentru a crea scheletul principal al clădirii. Spațiul interior dintre bârne și stâlpi este umplut cu diverse materiale, cum ar fi izolația, vata minerală sau polistiren expandat. Acest mod de construcție oferă o izolație termică excelentă și eficiență energetică, făcând casa confortabilă și ecologică.


Am construit
Villa Drago
Complexul hotelier și restaurantul Villa Drago este situat în Vadul lui Vodă, în apropierea unei păduri de pini, pe malul Nistrului. Soluțiile arhitecturale și de design unice ale vilei se îmbină armonios cu frumusețea și liniștea naturii. În crearea complexului, am utilizat materiale naturale și am luat în considerare atât cele mai moderne tendințe și cerințe în arhitectură, cât și principiile tradiționale ale feng shui.
Casă în pădure
Casa cu schelet este o combinație impunătoare de modernitate și armonie naturală. Partea de jos a clădirii este învăluită în nuanțe liniștitoare de gri, creând o senzație de soliditate și stabilitate, topindu-se în tonurile naturale ale peisajului pădurei.
Partea superioară a casei, vopsită într-un alb luminos, adaugă ușurință compoziției arhitecturale. Această nuanță albă ridică vizual casa, reflectând lumina și creând impresia de lejeritate printre verdeața copacilor.
Ferestrele înguste, dar lungi, transformă fațada într-o ramă pentru imagini naturale magnifice. Ele se întind în sus, ca niște trunchiuri de copaci, subliniind verticalitatea și eleganța clădirii.

Casa din Stăuceni
O casă simplă și confortabilă cu un singur nivel în Stăuceni invită locuitorii să se bucure de liniște și confort. Vopsită în nuanțe calde de maro și alb liniștit, se încadrează în peisajul natural, creând un loc plăcut pentru viață.
Un acoperiș deasupra intrării oferă casei o umbră protectoare, iar terasa este un loc excelent pentru relaxare sub cerul liber. Piscina adaugă o notă de lux și răcorire în zilele călduroase, devenind centrul întâlnirilor de familie și prietenilor.
Casă în formă de sferă
Dumbrava
Casa în formă de sferă este o combinație unică de design modern și arhitectură inovatoare, creând senzația de spațiu, confort și stil. Coronamentul casei este reprezentat de o cupolă formată din elemente de schelet, care oferă clădirii o înfățișare și caracter distinct.
Ferestrele, aranjate în armonie cu forma cupolei, invită lumina naturală în interior, creând un spațiu luminos și deschis.
Spațiul interior al casei cu cupolă inspiră prin originalitatea sa.
Casa cu cupolă devine nu doar un loc de locuit, ci și un simbol al designului modern, care îmbină funcționalitatea și estetica.
Care este termenul de construcție?
Termenul de construcție al unei case cu structură din lemn în varianta la cheie poate varia semnificativ în funcție de diferiți factori, cum ar fi dimensiunea casei, complexitatea designului, disponibilitatea materialelor de construcție, condițiile climatice și altele.

Fahverk:
Termen aproximativ: 6-9 luni.
Construcția unei case fahverk poate dura ceva timp datorită necesității unei munci precise cu carcasul de lemn și creării elementelor decorative caracteristice.

Casa cu structură de lemn și placaj:
Termen aproximativ: 4-8 luni.
Casele cu structură de lemn și placaj, de obicei, pot fi construite destul de rapid datorită utilizării elementelor structurale pregătite, cum ar fi plăcile de lemn.

Casa cu structură umplută:
Termen aproximativ: 5-8 luni.
Acest tip de casă necesită timp pentru construirea carcasului și umplerea acestuia cu izolație sau alte materiale. Eficiența construcției poate depinde de metodele de umplere și materialele de construcție selectate.

Este important de menționat că termenii exacți pot varia în funcție de condițiile specifice ale fiecărui proiect de construcție. Se recomandă consultarea cu constructori profesioniști pentru o evaluare mai precisă a termenilor de construcție cheie pentru o casă specifică.


Aveți întrebări?

Lăsați datele de contact și specialistul nostru vă va contacta.