Construcția și decorarea casei

CONSTRUIEȘTE-ȚI CASA DE VIS CU EXIMOL
CE ESTE INCLUS ÎN LUCRARE?
Serviciul de construcție de case include etape precum:
- Prima întâlnire și consultare. Un moment important în care ne spui toate cerințele tale, iar noi te ajutăm să alegi proiectul potrivit, calculăm prețul casei și îți răspundem la toate întrebările.
- Crearea și pregătirea documentației de proiect. În acest stadiu, suntem angajați în dezvoltarea unui proiect individual și pregătim scheme cu desene, este convenabil să puteți întâlni un anumit preț pentru construcția unei case la cheie.
- Achiziționarea de materiale de construcție. Construirea unei case la cheie începe în această etapă, în care achiziționăm toate materialele, uneltele și echipamentele necesare pentru a începe lucrările.
- Construirea unei case. Construcția la cheie a unei clădiri începe cu fundația

Ce fel de case construim
În ce stil construim

Aflați despre opțiunile de construcție de case

Înscrieți-vă pentru o consultație cu un expert
Prețul de construcție a casei la cheie, care este calculat în avans.
Vă puteți construi casa visurilor dvs. la noi, suntem pe piața construcțiilor de case din 2004.
Construirea unei case este o sarcină imposibil de îndeplinit fără o pregătire adecvată, înainte de a începe să construiți o casă aveți nevoie de cunoștințe, experiență și echipamente speciale. Atunci când se construiește o casă, orice greșeală făcută în timpul proiectării și construcției casei va duce la probleme. Construirea unei case de la zero este o decizie foarte responsabilă, care trebuie luată de profesioniști.

Construirea unei case pe un teren care a fost folosit anterior în alte scopuri nu complică procesul, dar dacă este pregătit corespunzător, putem construi rapid o casă la cheie.

Costul construcției unei case este calculat în avans pentru ca fiecare dintre clienții noștri să înțeleagă care sunt etapele și cât timp este nevoie pentru a construi o casă. Controlăm fiecare proces de construcție a caselor la cheie, pentru că suntem conștienți de faptul că avem o relație bună pe termen lung cu clientul.
Ce casă să construiască
Construiți o casă mică, o casă frumoasă sau o casă de construcție rapidă, și multe stiluri diferite. Aceasta este probabil cea mai dificilă etapă pentru toată lumea, dar noi vă putem ajuta să alegeți o casă la cheie, adaptată nevoilor dumneavoastră. Suntem o companie de construcții de case din 2004.

Suntem o companie de construcții de case care înțelege că o construcție rapidă de clădiri la cheie nu înseamnă doar o bună reputație, ci și o relație de lucru pe termen lung cu dumneavoastră.

Costul de construcție a unei case private de 1 mp de la 450 de euro.
Proiectarea și construcția de case este un interes pe termen lung, iar serviciile noastre de construcție de case vă vor fi clare în toate etapele și estimările pentru lucrări.

Puteți comanda o casă la cheie de la noi sunând la numărul de telefon afișat pe site sau lăsând o cerere.