Constructie casa de lemn

Case frumoase din lemn cu compania noastra Eximol


Experienta acumulata de-a lungul anilor in constructia de case din lemn.
Astazi pe piata exista un numar mare de firme de constructii, ceea ce creeaza o dificultate in alegerea celei care sa va implementeze frumoasa dumneavoastra casa din lemn, noi suntem pe piata constructiilor de case din lemn inca din 2004 si am adunat in stare de numai personal calificat. Noi lucram pentru calitate. Sarcina noastra este de a controla in toate etapele constructiei unei cabane din lemn, deoarece datorita acestui lucru va vom putea oferi nu numai una dintre cele mai frumoase case din lemn, ci si durata de exploatare a acesteia. Iar designerii nostri vor crea o casa confortabila doar pentru dumneavoastra.
De ce va va ajuta Eximol sa va realizati dorintele?
Firma noastra lucreaza numai pe calitate, inclusiv: materiale, personal, manopera si conditii de garantie, toate acestea impreuna ne fac una dintre cele mai bune firme de pe piata constructiilor din Moldova. Dezvoltam case din lemn din toate tipurile de busteni.

Viitorul este al nostru
Compania noastra nu urmareste o multime de comenzi, ne concentram pe relatii pe termen lung, pentru ca doar dupa ce ai castigat increderea oamenilor poti lucra multi ani, iar vanzarea de case din lemn la cheie nu este doar o fantezie.
Creativitate
La fiecare noua comanda, in afara de calitate, pornim intotdeauna de la dorintele clientului, dar, datorita experientei noastre vaste, va putem ajuta sa o realizati in cel mai individual mod - fie ca este vorba de o casa mare din lemn, o casa din lemn in padure, o cabana din lemn, o casa de gradina din lemn sau de vanzare - totul depinde de imaginatia dumneavoastra.

Costul de constructie a unei case din lemn de 1 mp incepe de la 450 euro/m2.

Inscrieti-va pentru o consultatie cu un expert
Ce alte case din lemn construim

De ce sa cumparati o casa din lemn de la noi?


1. Suntem un profesionalism care a fost construit in timp

Eximol se afla pe piata constructiilor din lemn din 2004. Pentru o perioada atat de lunga de timp, am finalizat cu succes mai mult de 50 de proiecte de case din lemn. Toate etapele sunt monitorizate si executate de mesteri de prima clasa.


2 . Comoditate

Comandarea unei case din lemn la cheie la Eximol - nu este doar calitate, ci si confort. Ne asumam responsabilitatea in toate etapele de constructie a casei, de la pregatirea proiectului pana la casa din lemn finalizata.

Nu te gandesti, in cazul in care sa angajeze o echipa pentru a umple fundatiile, in cazul in care si cum sa livreze materiale din care materialul pentru a construi o casa de jurnal si multe alte probleme care vor face maestrii nostri de la inceput pana la sfarsit, respectand strict tehnologia.


3 . Varietate de proiecte

Ne-am ocupat de diferite proiecte si fiecare dintre ele suntem gata sa vi le punem la dispozitie, iar in unele dintre proiecte poate ca le-ati vazut chiar dumneavoastra, fara sa va dati seama cine a construit spatiile. In oricare dintre desenele standard, suntem gata sa facem modificari in functie de dorintele dumneavoastra.


Cumparati o cabana de lemn la cheie la Eximol, pretul nostru depinde doar de nevoile dumneavoastra.

Case din lemn in Moldova

La noi puteti comanda case din lemn la comanda in tot Chisinaul, deoarece suntem implicati activ in constructia caselor din lemn in alte orase din Moldova.

Datorita productiei noastre de case din lemn, suntem pregatiti sa realizam constructia unei cabane din lemn "la cheie", oferindu-va o varietate de optiuni pentru constructie, va putem ajuta, de asemenea, cu dorinta de a construi cea mai mare sau cea mai frumoasa casa din lemn si nu numai. De-a lungul anilor, constructia de case din lemn a devenit o problema foarte simpla si reala.

Constructia caselor din lemn este un aspect bine gandit. Preturile de constructie a caselor din busteni sunt fixe, ceea ce reprezinta un mare avantaj atunci cand alegeti un proiect la cheie.

Cumparati o casa de jurnal la cheie, proiecte si pretul problemei.
Pentru compania noastra fiecare client este important, ne apropiem cu responsabilitate de fiecare pentru a construi o casa din lemn, al carei pret este calculat exact in functie de dorintele dumneavoastra.

Pretul casei de lemn la cheie - care sunt factorii care determina costul:
Dezvoltarea proiectului (in caz de absenta) si/sau efectuarea de modificari la cererea clientului.
Livrarea materialelor pe santier.
Instalarea fundatiei.
Asamblarea acoperisului.
Montarea podelei si a materialului de izolare termica.
Placarea tavanului cu captuseli.
Izolarea peretilor.
Instalarea ferestrelor, a usilor interioare si a structurii usilor de intrare.

Costul caselor din lemn este foarte ezitant, compania noastra construieste casa cu o cabana din busteni la un pret de 450 de euro pe metru patrat.
Puteti achizitiona o casa din busteni prin telefon sau lasand o cerere pe site-ul nostru.

Construirea unei case din busteni nu este o cale usoara, dar datorita experientei noastre vaste, putem face casa din busteni mai usoara si mai sigura.


O casa de lemn la cheie la Eximol este alegerea potrivita.