DESPRE COMPANIE

Compania Eximius SRL există pe piața moldovenească din anul 2004. Astăzi, compania noastră este o întreprindere în continuă dezvoltare, stabilă din punct de vedere financiar, care desfășoară cu succes activități de proiectare, construcție, finisare, proiectare. Perspectiva creativă, experiența bogată, abordarea neobișnuită a obiectivelor și soluțiile non-standard ne permit să creăm o imagine unică a casei, apartamentului, cabanei, biroului, cafenelei și să o aducem la viață. Compania Eximol aspiră să transpună în realitate planurile și dorințele clienților noștri cât mai exact posibil. Rezolvăm împreună sarcini de optimizare a construcțiilor și dezvoltăm soluții tehnice și de proiectare alternative, benefice pentru clienți. Cooperarea noastră eficientă cu partenerii și clienții se bazează pe deschidere și bunăvoință. Compania garantează clienților săi lucrări de înaltă calitate și finalizarea la timp a construcțiilor.
Contactele noastre:

+373 789 006 96
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00
str. Bucuriei 1

Domenii de activitate Eximol:

  • Proiectarea
    Proiectarea tuturor tipurilor de clădiri
  • Design
    Compania noastră vă va ajuta să faceți un reper sau un aspect interior perfect.
  • Construcții
  • Cumpărați producția noastră

RECOMPENSELE NOASTRE

Confirmare de la ATM pentru confirmarea MANH

Vă mulțumim din partea companiei noastre pentru că ați aplicat tehnologia admin. în compania dvs. într-un mod standard și foarte reușit. Și anul acesta ați confirmat standardele de aplicare în cadrul asociației Weiss! Continuați să faceți treabă bună! Îți doresc mult succes în afacerea ta!!! Și noi realizări!!!

Confirmare de la ATM pentru confirmarea MANH

Vă mulțumim din partea companiei noastre pentru că ați aplicat tehnologia admin. în compania dvs. într-un mod standard și foarte reușit. Și anul acesta ați confirmat standardele de aplicare în cadrul asociației Weiss! Continuați să faceți treabă bună!