Design interior

Designul interior în care petreci în fiecare zi joacă un rol important în viața ta. Prin urmare, este important să aveți încredere într-un profesionist. El va putea să organizeze corespunzător spațiul, să aleagă culori care nu vor crea o încărcare asupra ochilor. Proiectul se construiește în etape. Punctul cheie este alegerea stilului.

Primul lucru pe care vreau să-l subliniez este că camerele ar trebui să corespundă nu numai tendințelor modei, ci și caracterului și stilului de viață al proprietarului. Designul depinde direct de hobby-urile, hobby-urile unei persoane, de ce o inspiră, de cât timp petrece acasă și de modul în care se relaxează.

Oamenii sunt persoane de casă, de obicei au un fel de hobby. Trebuie să echipați locul de muncă în care veți fi angajat în cusut sau tricotat. Dacă îți place să gătești, fii serios în respectarea regulilor care vor face din procesul de gătit o plăcere. Dacă ești prieten cu sportul, atunci vei avea nevoie de un colț pentru simulator sau saltea de yoga.

Lucrări de ac - ți se va potrivi stilul scandinav, care combină elemente de bază naturală, o cantitate suficientă de textile și articole tricotate. Pentru cei cu o poftă de călătorie, acordați atenție geografică.

Soluțiile de design vă pot sublinia temperamentul.

Eco și mediteraneene se potrivesc romanticilor.

Dacă nu vă este frică de experimente, atunci minimalismul în diverse combinații este ceea ce probabil vă va plăcea.

Oricine preferă să fie diferit de toată lumea este probabil să aleagă art deco. Se caracterizeaza prin iluminat in trepte, mobilier din metal sau lemn lacuit, obiecte stralucitoare, lampadare. Culori auriu, negru, alb.

Nu uitați că un individ își poate influența interiorul, dar poate fi și invers. De exemplu: dacă decideți că veți face un duș, atunci nu veți putea face baie într-un cadru romantic.
Vă poate ajuta să decideți ce material preferați.
Dacă dați preferință produselor din lemn, atunci aruncați o privire mai atentă la etno.
Îți place combinația de cărămidă sau pavaj din beton? Le veți găsi în loft și grunge.
Principalul lucru este să nu neglijăm faptul că toate texturile sunt forțate să se amestece bine. Este dificil să construiești o imagine generală în jurul unei singure materii prime, fără un designer și viziunea lui.
Cel mai bun mod de a nu greși este să apelezi la specialiști. Datorită experienței noastre, suntem capabili să înțelegem rapid de ce aveți nevoie.
Există multe direcții, iar aceasta este dificultatea de a nu calcula greșit. Clienții au încredere în noi pentru că 18 ani de funcționare cu succes a companiei au lăsat amprenta sub forma unui gust excelent și a clienților fericiți care ne recomandă.
Proiectele noastre de design

Casa privată oraș Ungheni

Casa privată satul Dumbrava
Stiluri populare

Comandă consultația unui manager

Introduceți informațiile dvs. de contact și faceți clic pe butonul „Trimite”. Managerul nostru vă va contacta și vă va răspunde la toate întrebările.
Articole