Stiluri de design interior

Cum aleg stilul potrivit?
Stilul de interior ales este baza designului. Camera in sine, cu forma si volumul sau, materialele de constructie ale peretilor, podelelor si plafoanelor si alte elemente de interior se combina pentru a defini stilul intregului interior.
Cunoscatorul de estetica vizuala intelege cat de important este sa puna bazele principale pentru o viata confortabila si, cel mai important, pentru o viata functionala. Datorita armoniei testate in timp a diferitelor stiluri, apar "formule" care, la randul lor, ajuta la realizarea acestei armonii intre functionalitate si frumusete.
Astazi, exista deja mai mult de o suta de stiluri de design diferite, iar fiecare stil nu este creat la intamplare, ci se naste in cea mai mare parte in modul cel mai natural: extras din epoci istorice de diferite timpuri, culturi si traditii.
Dar toate stilurile sunt, intr-un fel sau altul, impartite in 3 mari grupe. Cum ar fi istorica, etnica si contemporana, primele doua stiluri sunt, de asemenea, denumite: Clasica si geografica.

Stilul clasic

caracterizat ca fiind maiestuos, luxos și aristocratic. Pentru acest stil de design sunt folosite doar materiale scumpe, care implică elemente de aur și bronz. Adesea, elementele decorative sunt folosite în mobilier. Exemple de nume de stil sunt: ​​baroc, renaștere și bineînțeles clasicismul.

Stilul etnic

este autenticitatea în casă. Cunoscătorii stilului etnic își permit să se cufunde în atmosfera sau cultura altei țări. Acest stil este original în care sunt folosite numai materiale naturale, culori naturale, precum și imagini cu animale.

Stilul modern

este cel mai comun serviciu dintre toate. Stilul modern de interior este familiarizat cu stiluri precum minimalismul, stilul loft sau high-tech. Stilul modern în interior este întruchiparea libertății fanteziei și a funcționalității sale.

Tipuri de stil modern