Stil industrial

Stilul de interior industrial consta in utilizarea materialelor si a mobilierului tipic pentru mediile industriale. Adesea, acest stil este folosit in zonele metropolitane, unde exista multe fabrici goale, inactive. Iar oamenii au inceput sa transforme spatiile din fabrici in locuri de locuit.
Istoria stilului industrial a venit la noi din New York in anii '20, unde preturile proprietatilor au crescut foarte mult, iar oamenii au inceput sa locuiasca in fabrici abandonate. A luat amploare dupa Marea Depresiune - nu exista alta optiune decat aceea de a locui in spatiile pe care orasul le oferea pentru o suma modica.
Pentru perioada de timp de la inceputul secolului XX, nu era un stil de interior, ci pur si simplu un loc de locuit.
Mai tarziu, la sfarsitul anilor '90, dupa ce situatia economica s-a imbunatatit, spatiile industriale au inceput sa fie cumparate de oameni care erau obisnuiti cu spatiul. Si din acel moment, stilul industrial a fost introdus in mod popular. Acest stil se bazeaza pe utilizarea materialelor si a mobilierului tipic pentru mediile industriale.
Principalele principii de stil
Subliniati caracterul incomplet al camerei prin crearea unei texturi aspre a peretilor si a caramizilor brute.
Mobilierul este creat simplu, cu forme clare de rame metalice si detalii din lemn.

Comandă consultația unui manager

Introduceți informațiile dvs. de contact și faceți clic pe butonul „Trimite”. Managerul nostru vă va contacta și vă va răspunde la toate întrebările.