Constructie din lemn stratificat

Case din lemn stratificat in Eximol

Astazi, constructia de case din lemn stratificat este foarte populara in Moldova. De fapt, acest lucru nu ne surprinde, deoarece acest tip de constructie se distinge prin modernitate, durabilitate si estetica. Si, cel mai important, este un mijloc de aur al functionalitatii, pretului, fiabilitatii si frumusetii.

Deci, de ce sunt casele cu grinzi lipite atat de bune?
Daca va uitati la statistici, acest material este unul dintre liderii in ceea ce priveste caracterul practic si universalitatea.

Principalele sale avantaje:
Una dintre principalele prioritati este absenta completa a fisurilor si a golurilor. Acest material are un continut de umiditate care nu depaseste 15%, ceea ce elimina riscul de deformare. Peretii vor ramane stabili in timp.

Pretul unei case din grinzi lipite este optim pentru calitate.

Va creati propria atmosfera de confort cu materiale de constructie de inalta calitate. Casele din blocuri de lemn laminate cu furnir laminat au un finisaj lucios estetic, iar acest lucru, la randul sau, serveste ca decor interior.

Casele din lemn stratificat cu furnir laminat sunt produse de compania noastra - cooperam cu clientul pe baza individuala. Pretul unei case din lemn furnir stratificat este complet individual si depinde de multi factori. Sunati-ne si comunicati-ne dorintele dumneavoastra.