Construirea unei case de inalta tehnologie

Construiti o casa de inalta tehnologie la Eximol

Casele high-tech la cheie sunt perfecte pentru iubitorii de design futurist, primul lucru care iti atrage atentia fiind acoperisul plat futurist si terasele spatioase cu parapeti de sticla.
Organizarea perfecta
Construirea unei case de inalta tehnologie se bazeaza pe amenajari spatioase, ferestre si combinatii de la podea la tavan. Dar amenajarea camerelor este lasata in intregime la discretia clientului. Pe baza unei mari experiente, vom distinge cateva cereri populare in care parterul este camera de zi combinata cu bucataria si sala de mese. Dar, de asemenea, aici poate fi amplasata o camera de oaspeti si un birou personal.

Primul etaj este adesea o zona de dormitor si un dulap.

Tehnologie speciala
Construirea unei case in stil high-tech nu este o sarcina usoara si pentru a o realiza este nevoie doar de un maestru al muncii sale pentru a exclude scurgerea gresita a apei de ploaie sau a sistemului de izolare, deoarece in cazul unui design gresit casa high-tech duce la deformarea rapida a cladirii.


Casa cu cadru de inalta tehnologie - o alegere excelenta. Compania noastra construieste case din 2004 si va poate ajuta sa va indepliniti visele.

Ai întrebări?

Lăsați-vă numărul de telefon și specialistul nostru vă va contacta.