Proiectarea casei

De unde începe proiectarea casei tale?

Experții noștri identifică nevoile și dorințele dumneavoastră, care trebuie respectate în proiectare.

După semnarea contractului, arhitecții și inginerii creează o schiță de plan pentru a obține permisiunea de a ridica locuința. Sondajele geologice sunt efectuate pentru a obține informații despre sol și apele subterane. Un proiect de arhitectură este creat pentru a arăta cum se va integra viitoarea dvs. arhitectură în împrejurimile sale.


Se realizează un proiect structural care prezintă planurile de etaj și secțiunile clădirii. Apoi elaborați un sistem de comunicații. Este mai ușor să faci un proiect de design în faza de proiectare decât în timpul construcției. Etapa finală constă în familiarizarea clientului cu documentația, precum și în aprobarea și aprobarea acesteia.

Dezvoltăm concepte detaliate de peste 18 ani și putem spune cu încredere că un concept bine dezvoltat este o garanție că ideile clientului și precizia designerului vă vor economisi timp și bani. Este important să realizați că planificarea prealabilă a locuinței dumneavoastră vă va permite să economisiți până la 20% din buget pentru ceea ce aveți în minte.
Întrebări frecvente