Proiectarea casei

De unde începe proiectarea casei tale?

Experții noștri identifică nevoile și dorințele dumneavoastră, care trebuie respectate în proiectare.

După semnarea contractului, arhitecții și inginerii creează o schiță de plan pentru a obține permisiunea de a ridica locuința. Sondajele geologice sunt efectuate pentru a obține informații despre sol și apele subterane. Un proiect de arhitectură este creat pentru a arăta cum se va integra viitoarea dvs. arhitectură în împrejurimile sale.


Se realizează un proiect structural care prezintă planurile de etaj și secțiunile clădirii. Apoi elaborați un sistem de comunicații. Este mai ușor să faci un proiect de design în faza de proiectare decât în timpul construcției. Etapa finală constă în familiarizarea clientului cu documentația, precum și în aprobarea și aprobarea acesteia.

Dezvoltăm concepte detaliate de peste 18 ani și putem spune cu încredere că un concept bine dezvoltat este o garanție că ideile clientului și precizia designerului vă vor economisi timp și bani. Este important să realizați că planificarea prealabilă a locuinței dumneavoastră vă va permite să economisiți până la 20% din buget pentru ceea ce aveți în minte.
Exemple ale muncii noastre
Casă cu cadru
Stăuceni
1. Parcare - 47,12 m²
2. Tambur - 1,54 m²
3. Coridor - 8,9 m²
4. Bucatarie - 28,13 m²
5. Living - 28,13 m²
6. Sufragerie - 17,16 m²
7. Dormitor - 15,8 m²
8. Dulap - 5,7 m²
9. Baie - 6,0 m²
10. Baie - 3,4 m²
11. Dormitor - 17,3 m²
12. Dormitor - 18,7 m²
13. Cămară - 6,7 m²
14. Cazană - 6,9 m²

Suprafata totala - 235,8 m²
Suprafața totală a clădirii - 211,5 m²
Soluție arhitecturală a unei clădiri rezidențiale
Făleşti
Gratiesti

Cladire de locuit 174,75 m²

Placi de pavaj 76,14 m²

Amenajare 214,21 m²

Piscina 35,80 m²

Terasă (zonă de șezlong) 22,10 m²

Terasa scara 43,74 m²

Dimensiunea arborelui 2500x3000 mm

Dimensiune cutie cu nisip 2000x2000 mm

Dimensiune balansoar 2000x2000 mm

Loc pentru un hamac de 2500x120mm

Casa in zona Bucovina, oras Chisinau

Casa din busteni

Cricova

Completați sondajul și aflați calculul designului casei dvs.:
Ce stil iti doresti casa?
Alegeți una dintre opțiuni
Care este suprafața casei?
Alegeți una dintre opțiuni
Detalii despre casa ta
Selectați toate opțiunile de care aveți nevoie
Atunci când achiziționează o cabană de vară, proprietarii au o serie de întrebări despre crearea proiectului. Comandați un design personalizat sau alegeți unul dintre proiectele gata făcute din sursele disponibile? Ce factori ar trebui luați în considerare la proiectare? Pe ce să te concentrezi pentru ca după ce locuiești în casă să nu apară neplăceri? În construcția de locuințe din lemn, crearea unui proiect conține propriile caracteristici. Pe baza acestui fapt, putem concluziona că este foarte important să apelăm la profesioniști în acest domeniu. Pentru a înțelege mai bine planul de acțiune pentru proiectare, vă sfătuim să vă faceți timp pentru a citi acest articol.

De ce să comandați un design de casă?

Proiectul viitoarei case este un document conform căruia se realizează construcția. Construcția de înaltă calitate a unei locuințe de țară este precedată de formarea competentă a documentației de proiect - durabilitatea, performanța și estetica vor depinde de aceasta. Proiectarea competentă a caselor din lemn vă permite să calculați corect timpul și prețul construcției și poate ajuta la prevenirea greșelilor în timpul construcției. În procesul de realizare a unui proiect sunt furnizate următoarele: calitatea materialelor de construcție, solicitările clienților pentru amenajarea și aspectul clădirii, se fac calcule și se întocmește un deviz. Designul permite unei persoane să-și imagineze cum va arăta casa finită pe site.
Caracteristicile designului personal

Crearea unui proiect personal are o serie de avantaje față de cele standard din catalog. Primești planul original al etajului. În al doilea rând, la proiectare, arhitecții vor ține cont de toate cerințele și preferințele fiecăruia dintre membrii familiei pentru a face casa confortabilă. Acest lucru este destul de confortabil dacă, de exemplu, aveți o zonă care este neobișnuită ca formă sau relief, sau aveți solicitări speciale pentru numărul de etaje sau amenajarea casei dvs. Toată documentația importantă a proiectului este generată de la zero, iar clientul are posibilitatea de a participa, făcând ajustări în timpul proiectării.

Factori semnificativi de proiectare

De exemplu, la proiectarea caselor din bușteni, calitățile naturale ale lemnului sunt obligatorii. Pentru că arborele are capacitatea de a-și schimba forma și dimensiunile, deoarece este expus mediului. Acest lucru se aplică în primul rând locuințelor din bușteni. O astfel de casă este supusă contracției, drept urmare înălțimea spațiilor este planificată cu o marjă. Aceste aspecte nu se aplică la proiectarea locuințelor din lemn lipit, deoarece lemnul lipit are calități mai perfecte decât lemnul obișnuit. O locuință din lemn lipit nu se teme de contracție, iar materialul în sine nu își pierde forma și proprietățile în timp. Înainte de proiectare, ele asigură caracteristicile zonelor suburbane: determinați caracteristicile solului, calitatea reliefului, adâncimea apei subterane. Pentru a plasa corect camera pe site, este necesar să se determine în prealabil partea umbrită însorită, să studieze unde se va deschide vederea mai colorată și unde vor fi vecinii.

Momente inutile la proiectare

Una dintre greșelile cheie care pot fi făcute la construirea unei case este reticența de a comanda un proiect de la experți. Construirea fără proiect va duce la multe pierderi. Este imposibil de ignorat studiile topografice și analiza solului înainte de proiectare. Din cunoștințele solului și apariția apelor subterane, va fi clar ce fundație va sta la baza documentației proiectului. Nu înlocuiți materialele de construcție în timpul procesului de proiectare sau construcție. Proiectul este alcătuit ținând cont de materialele convenite, astfel încât planul unei case din lemn este cu greu potrivit pentru o clădire din cărămidă sau piatră. Nu este necesară modificarea amenajării interioare a locuinței în momentul construcției.
Toate tipurile de ajustări făcute proiectului înainte de construcție afectează negativ calitatea și fiabilitatea structurii.

Comandați un proiect de casă

Aceasta este o scutire de la costurile suplimentare viitoare în timpul construcției.
Costul unui proiect de clădire rezidențială depinde doar de nevoile și dorințele dumneavoastră. Vă putem sfătui în toate etapele dezvoltării unui proiect de casă
Întrebări frecvente