Proiectare Barnhouse

Vă prezentăm 4 tipuri de case pe care le-am creat special pentru dumneavoastră!


1
Barnhouse 1

Latime 6 metri

Lungime 7,2 metri


2
Barnhouse 2

Cu mansardă

Latime 4,8 metri

Lungime 6 metri


3
Barnhouse 3

Latime 6 metri

Lungime 9 metri


4
Barnhouse 4
Cu mansardă

Latime 6 metri

Lungime 9 metri

Proiectarea rapidă a unei case în stil Barnhouse

Proiectarea unui barnhause este o etapă importantă care precede construcția unei case în acest stil. Un barnhouse este mai mult decât o simplă casă, este un stil de viață care presupune armonie cu natura înconjurătoare, confort și comoditate în interiorul și exteriorul casei. Dacă intenționați să construiți o casă de tip barnhouse, trebuie să cunoașteți câteva puncte importante înainte de a începe.


Primul pas în proiectarea unei barnhouse este alegerea designului și a materialelor de construcție. Stilul Barnhouse folosește, în general, materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra și metalul. Trebuie luați în considerare factori precum calitatea materialelor, rezistența și durabilitatea acestora. De asemenea, ar trebui să alegeți un design care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și să creeze o casă confortabilă și confortabilă.


Al doilea punct important este alegerea locației pentru construcția casei. Trebuie luați în considerare factori precum disponibilitatea utilităților, condițiile de mediu, apropierea de oraș etc. Locația optimă pentru construirea unei case ar trebui să fie convenabilă din punct de vedere operațional și să răspundă nevoilor dumneavoastră.


Al treilea punct important este proiectarea interiorului și exteriorului casei. Trebuie luați în considerare factori precum funcționalitatea, ergonomia, estetica și stilul. Este important să se creeze o armonie între interiorul și exteriorul casei pentru ca aceasta să arate ca un întreg și să se potrivească nevoilor și gusturilor dumneavoastră.


În cele din urmă, un aspect important este alegerea echipamentelor și instalarea utilităților. Trebuie luați în considerare factori precum alegerea corectă a sistemelor de încălzire, ventilație și aer condiționat, a cablurilor electrice și a instalațiilor sanitare. Este important să se asigure confortul și siguranța ocupanților casei și să o facă cât mai funcțională posibil.

Ai întrebări?

Lăsați-vă numărul de telefon și specialistul nostru vă va contacta.