Proiectarea de cafenele și restaurante

De ce este nevoie de un proiect?

Toate proiectele de catering necesită o planificare atentă cu desene. Ei descriu în detaliu aranjarea comunicațiilor de inginerie, cât de mult teritoriu este destinat deservirii clienților, organizarea momentelor de lucru și cum arată totul în imaginea de ansamblu. Dacă comandați proiectul în avans, atunci în timpul construcției vor exista mult mai puține probleme și sarcini care trebuie refăcute. Proprietarul restaurantului nu va trebui să plătească în plus pentru munca depusă și va fi posibil să economisiți la achiziționarea de inventar și materiale.
Prezența conceptului contribuie la faptul că un interior gândit prematur va fi pe gustul fiecărui vizitator. Acesta este un proces destul de minuțios care poate fi încredințat exclusiv profesioniștilor din domeniul lor. Aici este important să se respecte preferințele clientului și normele stabilite la nivel de stat. Datorită schiței, puteți organiza foarte competent zona bucătăriei, depozitare și spații tehnice, ceea ce va simplifica ulterior acțiunile personalului din instituție.
Drept urmare, proprietarii de afaceri primesc un proiect tehnologic cu drepturi depline, care este pregătit pentru implementarea acestuia. Prețul serviciului va depinde de caracteristicile planului, sau mai degrabă de partea sa arhitecturală. Termenii sunt întotdeauna discutați în prealabil cu clientul și nu depășesc acordurile. Din acest motiv, este posibilă imediat după încheierea contractului de proiectare, să se negocieze cu cei care vor fi implicați în realizarea lucrărilor necesare.
Pentru 18 ani de activitate de succes, compania noastră are 14 obiecte HoReCa implementate. Experiența noastră vă va îndeplini dorințele.

Comandă consultația unui manager

Introduceți informațiile dvs. de contact și faceți clic pe butonul „Trimite”. Managerul nostru vă va contacta și vă va răspunde la toate întrebările.
Portofoliul nostru
Fațada unei școli private de design
Restaurant în Rîbnița
Fresh Garden Cafe
Smile Kebab
Сhioșc de cafea

Comandă consultația unui manager

Introduceți informațiile dvs. de contact și faceți clic pe butonul „Trimite”. Managerul nostru vă va contacta și vă va răspunde la toate întrebările.