Design industrial

A începe să construiești fără să fi elaborat în detaliu proiectul înseamnă să arunci banii pe apa sâmbetei. Este nevoie de un serviciu de proiectare pentru a obține o instalație industrială de calitate. Proiectantul clădirii trebuie să fie ales selectiv, deoarece fiabilitatea producției planificate depinde de acesta.

Primul pas este munca de pre-proiectare, care aduce claritate înainte de proiectare. În această etapă, determinăm studiul topografic al terenului, studiul geologic, tipul de fundație, înălțimea apelor subterane, necesitatea comunicațiilor inginerești și a sistemului de drenaj, prezența radiațiilor pe amplasament, protecția mediului.

Apoi este vorba de crearea unei documentații conceptuale care să reflecte viziunea constructivă a viitoarei instalații. Cantitatea de forță de muncă, de materiale de construcție și de echipamente trebuie să fie stabilită în prealabil. Acest set de documente ajută la trecerea expertizei de stat pentru evaluarea siguranței și a altor parametri.
Odată ce analiza a fost aprobată și s-a obținut o autorizație de construcție, va începe dezvoltarea unui cadru de reglementare funcțional. Acesta conține documentele textuale și grafice care vor ajuta instalația să implementeze soluția tehnică.

Pe baza abilităților noastre de proiectare, am identificat factorii cheie care garantează o construcție rapidă și o funcționare pe termen lung a clădirilor pentru fabrici și depozite. În anii de experiență ai echipei noastre, am proiectat multe structuri importante. Știm sigur că puteți accelera ridicarea clădirii dumneavoastră industriale cu 30% și că puteți economisi în medie 15% din bugetul dumneavoastră.
Întrebări frecvente