Design industrial

Proiectare instalatii si cladiri industriale

Eximol oferă servicii pentru proiectarea întreprinderilor industriale, precum și clădiri și structuri pentru diverse industrii. Vă vom ajuta să creați un proiect optim, ținând cont de toate cerințele și caracteristicile întreprinderii dumneavoastră.

Specialiștii noștri au o vastă experiență în proiectarea de instalații industriale de complexitate variată, de la ateliere mici până la fabrici mari. Lucrăm la fiecare proiect individual, ținând cont de toate cerințele clientului și de specificul unei anumite producții.

În plus, oferim și servicii de proiectare pentru clădiri și structuri industriale, inclusiv depozite, unități de producție, birouri și alte facilități. Garantam calitatea inalta a muncii noastre si finalizarea la timp a proiectelor.

Apelând la noi, veți primi asistență profesională în crearea proiectului optim pentru întreprinderea dumneavoastră. Contactați-ne chiar acum pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră și pentru a începe cooperarea.
Care sunt etapele de proiectare a instalațiilor industriale
Prima etapă este definirea sarcinii și pregătirea termenilor de referință. În această etapă, clientul și proiectantul discută toate cerințele pentru producția viitoare, precum și negociază costul și calendarul proiectului.

A doua etapă este dezvoltarea conceptului de proiect. În această etapă, se determină conceptul general al unității de producție, scopul său funcțional și se elaborează un plan general.

A treia etapă este elaborarea documentației proiectului. În această etapă, proiectantul întocmește toate desenele, diagramele și specificațiile necesare care definesc caracteristicile specifice unității de producție. În procesul de elaborare a documentației de proiect sunt luate în considerare și cerințele de siguranță, economisire a energiei, ecologie etc.

A patra etapă este coordonarea proiectului cu agențiile guvernamentale și expertiza. În această etapă, proiectul este supus verificării de către organismele de specialitate, care determină conformitatea proiectului cu codurile și reglementările construcțiilor.

A cincea etapă este execuția lucrărilor la construcția unei unități de producție. În această etapă, firma de construcții implementează proiectul, în conformitate cu documentația de proiect.

A șasea etapă este punerea în funcțiune a unității de producție. În această etapă, unitatea de producție este gata de utilizare și începe să funcționeze în conformitate cu scopul său.

În procesul de proiectare a instalațiilor de producție colaborează diverși specialiști, precum arhitecți, ingineri, constructori, consultanți în securitate etc. Lucrăm împreună pentru a crea o unitate de producție funcțională, sigură și eficientă, care să răspundă nevoilor clientului.

Ai întrebări?

Lăsați-vă numărul de telefon și specialistul nostru vă va contacta.

Întrebări frecvente