Proiectare A-Frame

Vă prezentăm 2 tipuri de case pe care le-am creat special pentru dumneavoastră!


1
A-Frame 1

Lățime 6 m

Lungime 8 m


2
A-Frame 2

Cu mansardă

Lățime 6 m

Lungime 9 m

Imaginați-vă o casă în care designul modern se îmbină cu confortul în fiecare zi. Eximol vă oferă posibilitatea de a transforma acest vis în realitate cu ajutorul inovatoarelor noastre
A-Frame-uri!

De ce Eximol - alegerea dvs. ideală:

  1. Arhitectura Viitorului: Oferim A-frame-uri care nu numai că urmează ultimele tendințe, ci și creează un spațiu confortabil pentru familia dvs. Modernitatea și căldura casei se îmbină în fiecare proiect.
  2. Individualitate în Detalii: Preferințele dvs. sunt principalele noastre priorități. Lucrăm cu dvs. pentru a crea un proiect unic și personalizat, reflectând stilul și gustul dvs.
  3. Construcție Rapidă: Construcția A-frame-ului nostru durează doar 2 luni, și veți avea o casă gata. Eficiența și calitatea sunt principiile noastre de bază.
  4. Preț Fără Surprize: Prețul la cheie de la 750 de euro pe metru pătrat, făcând locuința modernă accesibilă fără a compromite calitatea.

Construcție cu finisare la cheie:
Design și Proiectare: Profesioniștii noștri lucrează cu dvs. pentru a crea un proiect care să răspundă cerințelor și așteptărilor dvs.
Construcție cu Garanție: Vă puteți baza pe noi la fiecare etapă. Ne asigurăm că construcția este de înaltă calitate și se respectă termenii.
La Dispoziția Dvs.: În doar 2 luni, veți fi posesorul cheilor de la propriul dvs. A-frame modern.

Ai întrebări?

Lăsați numărul de telefon și specialistul nostru vă va contacta.